“Buddhist Path to World Peace”

The 2nd MCU International Academic Conference
Organized by: Graduate School, Faculty of Buddhism, International Buddhist Studies College (IBSC) of Mahachulalongkornrajavidyalaya University (MCU) in collaboration with various International Educational Institutions at Wang Noi, Ayutthaya, Thailand
19 May 2016 (B.E. 2559)

the2nd Miac edit 4-5-59